Over

Carin Ivana

Blog
Om mijn schrijfkunsten wat te verscherpen ben ik (weer) gaan bloggen. Ik ben inmiddels al 14 jaar van de middelbare school af, dus mijn Nederlandse spelling laat misschien hier en daar wat te wensen over. Ik heb daarom ook besloten om een schrijfcursus te gaan volgen via de LOI. Ik ben gestart met de modules Creatief Schrijven en Columns en Blogs.

 Adoptie 
Op dit moment ben ik heel druk met mijn adoptie bezig. Zoals veel andere geadopteerden heb ik op dit moment hechtingsproblemen en problemen met mijn identiteit. Ik heb het gevoel dat ik constant aan het zoeken ben, maar eigenlijk niet zo goed weet waar naar.
Mijn fotografie / expo was dan ook deels therapeutisch voor me. In mijn boek kan ik goed omschrijven hoe mijn gevoel veranderde van ‘ik ben gewoon een Nederlander’ naar ‘ik hoor nergens bij’. Ik hoop dat er binnenkort verandering komt in deze situatie.

Schrijven
Naast mijn adoptie en fotografie, ben ik ook dol op schrijven. Ik heb er alleen tot voorkort nooit iets mee gedaan. Nu mijn boek ‘Aconchego – Dagboek van een geadopteerde’ af is, ben ik toch wel trots op mezelf dat ik een boek heb uitgebracht.
Al is het puur om het verhaal te kunnen vertellen ; het voelt goed om je boek in handen te hebben!
Maar eigenlijk ben ik meer gecharmeerd van fictie. Post-apocalyptische verhalen, volks legendes, horror… doe mij maar een lekkere dosis fantasie. Dat lees ik graag en daar schrijf ik ook graag over.
Of dat ooit uit komt in boekvorm?  Misschien… we zullen zien.
 galaxyportrait